sten med kontakt sort

En coach kan være til hjælp i en træng børnefamilie

 

Tør du tage et ansvar?
Hvem styrer jeres familie?


I disse tider er børnefamilierne meget presset fra alle sider.

Alle vil gerne være gode forældre, samtidig med man gerne vil have et godt arbejde. Det kan til tider være svært at få de to ting til at gå op i en højere enhed, og man kan som forældre let få dårlig samvittig-hed og måske springe over hvor gæret er lavest.

Det kan være fristende at give efter for nogle af de krav som børn stiller, selvom de går imod de principper, man som voksen egentlig har.

Er det børnene der sætter dagsordenen i jeres hjem?


• Er det den 3 årige der bestemmer sengetiden?
• Er det den 6 årige der bestemmer hvor familien skal holde ferie?
• Er det den 13 årige der bestemmer hvor når han/hun skal komme hjem om aftenen?
• Er det den 15 årige der bestemmer hvor mange øl der skal drikkes?

 

Det er bare nogle af de spørgsmål, som forældre i dag skal tage stilling til, og det kan for nogen til tider være svært at stå fast på sine principper. Det er her jeg, som er professionel certificeret coach, kan være til hjælp. Ikke med at tage ansvaret fra dig som forælder, men som coach. jeg kan stille de spørgsmål som gør at man som forældre finder ud af hvad man egentlig mener, og hvordan man vil være som ansvarsbevist forælder.

Når man er blevet bevist om sine egne holdninger, er det meget nemmere at stå fast på dem. Stort set alle kan have glæde af en coach. Til forskel fra at gå i terapi, ser man på hvordan det går nu og hvordan vil man gerne have det i fremtiden. Nogen vælger at gå til coach fordi de er trætte og udbrændte og gerne vil finde livsgnisten igen. Der kan coaching også have sin berettigelse.

Kan du nikke genkenden til noget af det ovenstående, og har lyst til en snak med mig, er du meget velkommen til at ringe eller skrive en mail, så kan vi sammen finde ud af hvordan jeg kan være til hjælp i din fammilie.