sten med kontakt sort

hCG slankekur

30726921 10216282916934136 239002861164298240 n

Tine Bagger

Efter jeg selv valgte at gå på slankekur sidst i 2014, hvor jeg tabte mig 9 kg på 3 uger, ved hjælp af hCGkuren,  har jeg været helt ”solgt” til formidling/vejledning i denne fantastiske kur. Det skal lige siges, jeg har tabt mig yderlig siden, og ikke haft problemer med at holde vægten siden.

Jeg er samtidig blevet meget mere bevidst om, kvaliteten af den mad jeg putter i munden - ialt for mig en win win :)

Desuden er det gået op for mig, hvad det betyder at vores krop har den rigtige fedtsyer balance, og hvor vigtigt det er at vi får de rigtige olier, for at undgå diverse livstilssygdomme. Da jeg synes det er så vigtigt, kommer jeg gerne, ganske uforpligtigende, ud og fortæller om det.

Når man er på hCG kur, lever man af 500 – 700 kcal./dagen. Dem af os der før har været på et utal af slankekure, ved det ikke er ret meget. MEN det er her homøpatisk hCG kommer ind. I korte træk gør hCG at man ikke er sulten, den låser op for de fastlåste fedtdepoter (der hvor vores affaldsstoffer sidder) og så øger den vores forbrænding.

Det er dog vigtigt for mig at sige, gå aldrig på en hCG uden vejleder der har gået vejen selv - og SLET IKKE uden at få den rigtige balanceolie og organinse vitaminer og antioksidanter.  Det kan være fatalt, da du under kuren lever på ganske få kcal.

Jeg bruger og anbefaler Zinzino´s produkter, som jeg fuldt ud kan stå inde for. Hvis du vil vide mere om fedtsyrebalancen og hvad der gør Zinzino`s balanceolie anderledes, er du velkommen til at kontakte mig. 

 Du kan læse mere  her >>>> Zinzino