sten med kontakt sort

Coaching i Praksis af Bitgitte Jepsen

Coaching i praksis har til formål at bidrage til fagligheden indenfor coaching, at gøre rede for fagets fænomener og give et kvalificeret bud på professionel coaching.birgitte jepsen


Forfatteren, Birgitte Jepsen, redegør for coachuniverset, som hun ser det, og bogen er en værktøjsbog, hvor værktøjerne kontinuerligt funderes i teorien.
Bogen kan med fordel anvendes på videregående uddannelser, idet den giver en grundig introduktion til coaching, modeller, værktøjer og eksempler på anvendt coaching. Sproget er letlæseligt, krydret med metaforer og løbende refleksioner.


Alle modeller, værktøjer og redskaber eksemplificeres med cases og situationer, så læseren får et indtryk af, hvordan disse også fungerer i forskellige coachsammenhænge. De præsenterede værktøjer er testet igennem utallige coachsessions, hvilket underbygger bogens validitet.
Alle modeller, værktøjer og redskaber i bogen, eksemplificeres med cases og situationer, så læseren får et indtryk af, hvordan disse også fungere i forskellige situationer i forskellige coachsammenhæng.


Jeg kan kun anbefale bogen til alle der arbejder coachende.