sten med kontakt sort

Viljen til sejr, af Arne Nielson

 

Viljen til sejr, af Arne Nielsonvilien til9ac224e8b4

Viljen til sejr. Harmoni i job, familie og fritid. Af Arne Nilsson.
Jeg var den 02.05.07 til foredrag med Arne Nielson i Haderslev, med overskriften

Viljen til sejr.

Et meget spændene foredrag, hvor Arne Nielsson uddybede nogle af de udsagn, han kommer med i bogen "vilje til sejr"

Arne Nielsson er tidobbelt verdensmester og olympisk sølvvinder i kanoroning, og har siden 1996 arbejdet som professionel coach for primært erhvervs- og idrætsfolk.

Arne Nielsson har et begreb der hedder HOH. Det står for "Hænderne Over Hovedet dage" og det tager udgangspunkt i, hvor mange dage vi kommer glade hjem fra arbejde.

Hvorfor?

Fordi glæde smitter, og det gør surhed også! Hvad vil du helst smittes af ? spørger Arne Nielsson.

Man kan selv bestemme hvordan man vil komme hjem, men det kræver man er bevidst om, hvad man vil have. Hvis du er trist på vej hjem kan du f.eks. sætte noget glad musik på i bilen på vej hjem. Motion er også rigtigt godt til at fordrive det sure med Så bare på med løbeskoene, hvis du er nedtrykt.

Arne Nielsson siger også, at hvis der er noget du er god til, er det som regel sjovt. Hvis du ikke er god til det, er det heller ikke sjovt. Derfor, hvis det skal være sjovt, skal du træne så du bliver god.

Desuden siger han at man skal være specifik, når man spørger. Alle ved hvad barnet vil svare, hvis man spørger hvad det har lavet i dag - ingenting.
Spørger man i stedet for - hvad var det sjoveste, du har lavet i dag? Så skulle der være en chance for at man får et svar.

Viljen til sejr, er en god og let læselig bog, som alle, efter min mening, kan få noget ud af. Den er skrevet i et sprog, så alle kan forstå det. Den er ikke ret tyk, og derfor lige til at gå til. Personligt har jeg fået rigtig meget ud af at læse den, og det er en bog, jeg har læst mere end én gang!


Et citat fra Arne Nielsson er " det du ser efter, er det du får øje på" Fokus på målet.

Jeg kan kun anbefale bogen til alle, der vil udvikle sig, og få en bedre hverdag med flere HOH dage.