sten med kontakt sort

Konsulenter

 

Jeg har et stærkt netværk og et tæt samarbejde med flere kompetente mennesker.
På hver deres måde er de med til at sikre vores meget høje kvalitet i udviklingsprojekter, kursusaktiviteter samt rådgivning og coaching.

Pia Stoklund Larsen

Pia Stoklund

Jeg er uddannet tandplejer med sundhedsfaglige diplommoduler fra Århus Universitet og CVU Lillebælt.
Jeg har 25 års erfaring med undervisning og sundheds-formidling til børn og voksne.
Som formidler og vejleder arbejder jeg med anerkendelse og med fokus på de positive ændringer, jeg ser hos mine klienter.
Som vejleder i både vægttab og hCG-kuren underviser jeg i
makronæringsstoffernes fordeling. Sagt på godt dansk ser jeg altså på, hvordan du får den rigtige mængde kalorier, og ikke mindst at disse kalorier fordeles i de rigtige mængder af fedt, protein og kulhydrater.
Min vejledning tager ikke udgangspunkt i besværlige og tidskrævende kostplaner, men derimod i dig og dine
vaner, så vi sammen kan justere og forbedre din livsstil.
Min interesse for kostvejledning, vitalstoffer og andre kosttilskud udspringer af min søn, Kristian Stoklund Larsen, som er elitesportsudøver. Han har brugt vitaminer og
kosttilskud og opnået flotte resultater.

portraet nina

Nina Goddard Larsen

Jeg har arbejdet med kompetenceudvikling og beskæftigelsespolitik i offentlige og private organisationer i mere end 10 år. Jeg har været ansat som uddannelses- og arbejdsmarkeds¬konsulent, projektleder, underviser og vejleder.

I dag arbejder jeg som proceskonsulent, underviser og coach. Jeg brænder for udvikling og konstruktiv forandring af mennesker og organisationer.

Jeg er uddannet cand.oecon fra Århus Universitet med speciale i organisation og afsætning. Gennem årene har jeg efteruddannet mig inden for organisations- og arbejdspsykologi på Aalborg Universitet samt proceskonsultation. Desuden har jeg taget en uddannelse som Certificeret Professionel Coach (International Coach Federation, ICF).

Endvidere er jeg certificeret i erhvervsanalyse værktøjerne: Meyrs og Briggs Type Indikator, MBTI og Belbins 360-graders teamrollekoncept, Teampotential.

Min erhvervserfaring kombineret med min uddannelse gør, at jeg kan tilbyde stor menneskelig og faglig indsigt i både teori og praksis.

Som person er jeg positiv, troværdig, omhyggelig og vedholdende. Jeg kan godt lide udfordringer og trives med en afvekslende hverdag.

 

annrette dam

Annette Dam Mortensen


Sygeplejerske, coach og stresskonsulent

Jeg er indehaver af firmaet adamcoach, hvor jeg tilbyder coaching til virksomheder, enkeltpersoner og familier.

Jeg har arbejdet med mennesker og deres relationer, siden jeg i 1984 blev uddannet sygeplejerske. De sidste 13 år som skolesygeplejerske, hvor børn, teenagere og deres familier har været mit fokus. Problemerne i familierne er mangeartede, hvilket har givet mig et bredt kendskab til mennesker.

Jeg møder mennesker med tillid, nærvær, glæde, humor og engagement, og det er vigtigt for mig at arbejde fremadrettet med fokus på løsninger, som fremmer menneskets livsglæde, udvikling og ansvar for sig selv.

Uddannelser:

Sygeplejerske
Certificeret professionel coach hos Axept.
Stress konsulent hos Axept.
Supervision ved Anne Nørgård.

Kernekompetencer:

Stresscoaching
Coaching - individuel, grupper og teams
Ledere og medarbejdere
Børn og familier


Supervision:

Individuel, grupper og teams.
Personlig udvikling.