sten med kontakt sort

Afklarende coaching.

Jeg kunne ikke forstå, hvorfor jeg var blevet så opgivende og trist, når nu jeg havde fået ønskebarnet, manden og et godt job???

Efter 2 gange ved Tine Bagger fandt jeg ud af at jeg i rollerne, som alt ofrende mor, god hustru og loyal medarbejder havde mistet mig selv og mine drømme!

Jeg fandt frem til, at man som god mor og hustru godt må og SKAL tænke på sig selv og sine drømme, hvilket i mit tilfælde betød at jeg skulle læse videre.

Jeg begyndte at tænke mere på mig selv og overlod en masse ting, både følelsesmæssigt men også praktiske til mine nærmeste og fandt mig selv igen!

Nu 2 samtaler efter har jeg søgt ind på drømme studiet og venter kun på optagelsen.

Samtidigt har jeg i processen fundet ud af, at dem der elsker én er villig til at gå langt for ens velbefindende og trivsel, og at det ikke er så slemt at spørge om hjælp og tænke på sig selv og sin egen fremtid.

Alle der kender mig kan virkelig se og mærke ændringen og syntes at det er dejligt at få den gamle og rigtige Maija tilbage! Men det der har overbevist mig, er at ved at tage vare på mig selv, kan jeg se en stor ændring i mit barns trivsel, som kun er positiv og livsbekræftende...

 
 
Mvh Maija