sten med kontakt sort

Videre ved hjælp af coaching, efter en fyring pga. finanskrisen...

Videre ved hjælp af coaching, efter en fyring pga. finanskrisen...

Efter 17 år i det samme job lukkede firmaet jeg var ansat i pga. finanskrisen, og jeg blev pludselig fyret.

Fyringen kom meget overraskende for mig, og jeg gik nærmest i chok. Der gik flere uger hvor jeg intet fornuftigt kunne foretage mig. Dagene gik med vrede og selvmedlidenhed, og mine tanker var optaget af hvad der var sket og hvorfor. Mit job havde været så stor en del af min tilværelse og mit selvværd, at jeg var dybt ramt, og ikke kunne se hvorledes jeg skulle komme videre.

Efterhånden var jeg en pestilens for mine omgivelser og specielt min familie. Min kone kom med mange gode forslag, men jeg blokerede bare. Det eneste jeg ville var at få mit gamle job tilbage.

En dag lagde min kone så en folder fra en coach foran mig og sagde at hun synes at jeg skulle kontakte coachen. Nu kunne hun ikke holde det ud længere.

I dag er jeg glad for at jeg ringede til Tine Bagger.

Efter 3 sessioner har jeg fået flyttet fokus fra alle de bagudrettede og selvdestruktive tanker, til at se fremad og se muligheder frem for begrænsninger. Tine har fået mig til at overveje om jeg måske skal bruge mine kvalifikationer i en helt anden branche. I skrivende stund sendt 5 ansøgninger og er indkaldt til samtaler på 2 af dem, og jeg glæder mig meget.

Jeg kan kun anbefale andre i lignende situationer at kontakte  Coach Tine Bagger.

Det kan kun gå for langsomt!

Kim, 39 år