sten med kontakt sort

En 16 årig piges oplevelser med coaching

 

Jeg er en pige på 16 år, som gerne vil fortælle lidt om min oplevelse af Tine Baggers coaching, hvor jeg har haft et forløb, for selv at komme af med mine egne problemer.

Jeg er fra naturen en usikker pige. Jeg har aldrig troet på at jeg var god nok, og led meget af mangel på selvtillid og usikkerhed omkring mig selv.

Jeg følte tit at mit hoved var proppet af tanker, og havde tit svært ved at sove om natten.
Derudover havde jeg en stor svaghed – det var at jeg konstant gik med angst og bekymringer. Jeg var utrolig bange for at dårlige ting skulle ske mig, og jeg blev meget fokuseret på kun at tænke på hvad der KUNNE ske.

Jeg havde startet året på en efterskole, men var dog droppet ud kun fire uger efter skolens start, for jeg kunne ikke rumme det på daværende tidspunkt. Så derfor havde jeg haft en turbulent start på året, og jeg kunne mærke at jeg havde brug for hjælp til at få ro i mit liv, ved at lære mig selv at tro på mig selv,og komme af med alt bekymringen.

Jeg var ikke meget for et langt forløb hos en psykolog, for følte at der måtte være en nemmere løsning på mine relativt små problemer, som dog stadig fyldte meget i mit liv.
Min mor fandt frem til at der fandtes forløb, såkaldt ”coaching”, som typisk kun tog tre til fire gange. Jeg sagde hurtigt ja til tilbuddet. Således fandt jeg frem til coaching og jeg startede mit forløb hos Tine Bagger.

Jeg havde forestillet mig nogle af de ting, der skulle hjælpe med at løse mine problemer, men jeg blev i løbet af de gange jeg besøgte Tine præsenteret for ting som jeg ikke havde forestillet mig kunne hjælpe.


Jeg blev præsenteret for en kasse jeg skulle ligge sedler med mine bekymringer ned i hver gang de indtraf, for senere at kunne se at intet af det jeg gik og fyldte mit hoved med, kom til at ske i virkeligheden. Dette hjalp mig til at stoppe bekymringerne, som jeg slet ikke behøvede og det var en befrielse.

Jeg fik en bog som jeg fik at vide at jeg skulle skrive i hver aften inden jeg gik i seng.
Tre gode ting fra dagen der var gået, og dette hjalp mig med at lette mit sind og tænke på noget positivt inden jeg skulle sove.

Mit coach-program bestod af disse, og mange andre ting, og jeg kunne mærke at mit sind var lettet når jeg kom ud fra min coach-time. Dog krævede det meget øvelse fra min side, for at praktisere de ting jeg havde fået at vide.

Der er mange ting der er blevet nemmere at tackle for mig efter mine tre coach-timer, og jeg har lært mange ting om hvorfor tingene er som de er, og jeg har lært meget om mig selv og om mine styrkesider og svagheder. 

Hilsen den 16 årige.