sten med kontakt sort

Anmeldelse til gymnasieblad.

 

I går fik jeg en mail fra en gymnasieelev, som havde lavet en anmeldelse af en coachsession hos mig. Anmeldelsen er brugt i det lokale gymnasieblad.
Jeg siger tak til Anders for den fine anmeldelse.

 

Anders anmelder..

Jeg ankommer spændt til adressen, hvor jeg skal besøge coach og konsulent, Tine Bagger. Da jeg træder ind af døren bliver jeg mødt af et dejligt og velkommende smil, som med det samme gjorde situationen mindre stressende. Vi starter ud med at småsnakke om livet efter gymnasiet, og uden jeg ved af det er sessionen gået i gang.

Jeg har valgt at anmelde stresscoach Tine Bagger, da jeg selv lider af eksamensskræk og tænkte at jeg hellere måtte gøre noget ved problemet.

Tine Bagger har siden 2006 været certificeret coach og arbejdet selvstændigt som coach og konsulent. Hendes kompetencer strækker sig fra teenagecoaching til krisesamtaler. Tine Bagger hjælper folk i alle aldersgrupper, så hvorfor vil hun ikke kunne hjælpe dig?

Under min samtale bliver jeg både præsenteret for nogle værktøjer jeg kan bruge senere hen, og nogle øvelser jeg kan bruge her og nu.     
 

Da jeg er færdig med min session går jeg ud af døren med en underlig følelse. Jeg føler mig pludselig klar til gå til eksamen.

Anders’ mening:
Jeg føler at mit ophold ved Tine Bagger klart har ændret mit forhold til det at gå til eksamen. Da jeg rejste mig op og gik ud af døren kunne jeg mærke at min mavefornemmelse var blevet ændret. Hvis du går rundt og er lidt små nervøs over det at gå til eksamen, kan jeg klart anbefale at du besøgte Tine Bagger – det har virkelig hjulpet mig.

*****