Skip to main content

| Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Det svære valg, hvor coaching kan være med til at gøre en forskel.

Tina Dickow fortalte engang på DR 2, om det svære i at tage valg. De mange valg man bliver mødt med gennem livet. Et af de valg hun husker, er fra da hun var 8 år og skulle vælge mellem at blive balletdanser, med lyserødt tylskørt, og drømmen om at stå på en scene i rigtige balletsko og være yndig. Eller om hun skulle være spejder og snitte i en pind og bage snobrød. Hun valgte spejderlivet, og var meget glad for det indtil den dag, hvor hun igen skulle træffe nye valg.

Det er bare et eksempel på valg, man skal træffe gennem livet. Jeg er godt klar over man ikke skal bruge en coach til alle de valg man bliver stillet for. Der kan dog være situationer, og hvor man bruger alt for meget energi på at skulle træffe et valg.  Hvor det kan være en bedre investering, at gå til en professionel coach.

Det kan være man er blevet arbejdsløs, og står over for et valg af arbejde. Er det så nu man skal prøve et karriere skifte, eller prøve at finde et job inden for det område man allerede kender.

Moren på barselsorlov som ikke er sikker på, om hun skal tilbage til sit gamle fag.

Manden der har været mange år i det samme firma, men måske har lyst til at prøve noget nyt, men som ikke er sikker på om han tør eller hvad det evt. skulle være.

Fælles for rigtig mange mennesker er, at de synes de kan så meget, at det bliver svært at vælge hvilken retning man skal gå. Med alderen kommer der også livserfaring, og det er det svært at få ”papir” på, men skal stadig tages med i betragtning når man vælger job.

Det kan være en god ide at få hjælp fra en coach til rigtig mange af de store/svære valg, vi skal tage gennem livet.

Coachen kan være med til at få prioriteret de ønsker og muligheder man har.  Coachen vil stille nogle spørgsmål, så man har en større mulighed for at træffe det rigtige valg. Coachen vil ikke komme med svaret på hvad der er rigtigt eller forkert. Coachen vil være guiden, der leder ind på det rette spor.

Står du og skal tage et valg i livet, og synes det er svært, og kunne du have brug for en professionel coach, så ring til mig, og vi kan sammen finde ud af hvad der vil være det rigtige for dig.