Skip to main content

| Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Coaching - krise/kriser

Der findes mange former for kriser, og det der en krise i mit liv er måske småting i dit liv.

Derfor er der ingen ting der er for småt til at blive coachet på.
Det er ofte en krise der føre til personlig udvikling selvom det kan være svært at forestille sig når man står midt i en krise, at man vil komme styrket ud på den anden side af krisen, men ikke desto mindre er det ofte det der sker.
Det kan være mange ting der føre til livs kriser, det kan være kærestesorger, eksamensangst, teenage problemer, barnløshed, økonomiske problemer, ønsket om vægttab, skilsmisse, dødsfald, og meget andet.

Man kan så gennem coaching få indsigt i hvordan man kan udleve sit fulde potentiale og der med få skabt harmoni og balance tilbage i sit liv.

Hvad der ofte følger med en krise er et lavt selvværd, flere mennesker end man tror, døjer med følelser af utilstrækkelighed og lavt selvværd.
Dette kan der være mange grunde til, samfundet forventer effektivitet og resultater du har haft modgang eller lidt nederlag i livet, desuden trives janteloven i bedste velgående i Danmark.
Under alle omstændigheder kan lavt selvværd give følelsen af, at uanset hvad man gør og uanset hvor aktiv man er og hvor langt man når, så kæmper man stadig med følelsen af ikke at være god nok.

Jeg tror på, at man ved hjælp af en professionel coach, som man har tillid til, vil kunne nå rigtig langt til at få livs gnisten igen.

Ikke ret mange mennesker går gennem livet uden at have en krise, heller ikke jeg. Jeg ved hvordan det er at arbejde på et sted med et dårligt arbejdsmiljø, jeg ved hvordan det er at blive ignoreret, jeg ved hvordan det er at blive holdt uden for, jeg ved hvordan det er ingen hjælp at få, jeg ved hvordan det er at spise sin frokost alene.
Men netop derfor ved jeg også at coaching kan hjælpe, jeg ved hvordan det er at rejse sig igen og komme styrket ud på den anden side.


Så hvis du står og har problemer, så ring eller skriv til mig og vi kan få en snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.