Skip to main content

| Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Har du talt med din coach i dag?

I den travle hver dag vi lever i, er der hele tiden nye ting vi skal forholde os til.

Vi skal tage stilling til mange ting hver dag. Lige fra vi står op er der noget som skal besluttes.
Den hverdag man havde ”i gamle dage” hvor alt handlede om at få mad på bordet, og hvor man stort set gjorde det samme hver dag, stillede ikke de samme krav til den enkelte. Alle vidste hvad der forventedes af dem, og det ændrede sig ikke stort fra dag til dag.


Sådan ser vores hverdag ikke ud længere. Den første beslutning du skal tage når du står op, er hvilket tøj skal jeg have på i dag? Hvad skal jeg spise til morgenmad o.s.v. Det er nogen af de beslutninger vi tager, uden at tænke på at vi tager en beslutning.

Andre ting skal vi overveje noget mere, før vi kan bestemme os.

  • Skal jeg beholde mit job?
  • Skal jeg begynde at studere?
  • Skal mit barn på efterskole?
  • Skal jeg have ny bil?
  • Skal jeg blive i mit parforhold?

Dette er nogen af de mere alvorlige overvejelser, vi kan komme ud for at skulle tage stilling til. Det er måske noget af det, du vælger at diskutere med vennen/veninden.
Det er også godt at gøre, men sommetider kan man komme ud for noget, som man gerne vil have vendt med en udenforstående, som ikke har nogen følelser i klemme, hverken på den ene eller anden måde.
Her kan en professionel coach komme på banen.
Coachen har tavshedspligt, og kan få dig til at se verden med nogle andre briller.
Inderst inde går du selv med svaret på dine spørgsmål, men det er ikke altid det står klart for dig, hvad du egentlig mener. Coachen kan, ved hjælp af de rigtige spørgsmål, gøre dig klart hvad du egentlig mener, så det vil blive lettere for dig at tage den rigtige beslutning.
Står du med en ting du skal tage en beslutning om, og du ikke rigtig ved, hvad du skal gøre ved det, er du meget velkommen til at kontakte mig, så vi kan tale om, hvordan jeg eventuelt kan hjælpe dig.