Skip to main content

| Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Coaching i forbindelse med vægttab

Det første jeg tænker på om morgenen er, hvad skal jeg have at spise. Ikke kun til morgenmad, men også middags- og aftensmad. Den næste tanke er så, at jeg vejer for meget.
Jeg tager tit mig selv i at spise i smug, men for hvem er det, jeg skjuler det for. Det er mig selv.

Efter jeg havde snakket med Tine, så jeg anderledes på det at være overvægtig. Hun hjalp mig med at gemme vægten væk. Faktisk så tog hun min vægt og mine vægtproblemer og gemte dem i en lille kasse. Hun hjalp mig med at visualisere, hvordan mit liv ville være uden vægtproblemer som et centralt styrende element.

I min samtale med Tine gik det op for mig, at jeg skulle indse, hvad det er jeg gør ved min krop, og hvad det er jeg gør ved mit sind. Jeg har i mange år gemt vægttabet væk bag undskyldninger som PMS, studieproblemer og tilmed bildt mig selv ind, at jeg ikke var herre over det.
Tine gav mig en øjenåbner ved at gentage de ting, jeg havde sagt. Hun var et spejl, hvori jeg kunne se mig selv komme med de dårlige undskyldninger, der i sidste ende kun rammer mig.

Det givende ved at blive coachet er, at Tine hjælper mig med at sætte et mål, i stedet for at snakke omkring følelserne ved at være overvægtig. Der er handling i stedet for snak.
Jeg har en masse dårlige vaner, som jeg finder tryghed i. De vaner skal jeg løbende have ændret. Det sker selvfølgelig ikke over en nat, eller for den sags skyld over en time. Men da Tine tog vægten fra mig, kunne jeg løbende begynde at bruge min energi og tanke på noget andet. Det er stadigvæk svært at vågne om morgenen uden at tænke på alle dagens måltider, derfor er jeg begyndt på ikke at spise morgenmad med det samme. Jeg laver mig en kop kaffe, og drikker et stort glas vand som det første. På den måde afleder jeg tankerne væk fra mad og vægt.

Sammen med Tine får jeg løbende lavet en værktøjskasse, der skal hjælpe mig med at fjerne fokus fra alle de negative ting ved mig selv og min vægt.

Om Tine

Tine Bagger

Passioneret livsstilsekspert og coach