Skip to main content

| Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Stresset mellemleder.

Jeg har haft en mandlig mellemleder i en stor virksomhed som kunde i et coach forløb..
I løbet af det sidstehalve år, havde han haft søvnproblemer. Det var ikke et problem at falde i søvn om aftenen, men kl. 3.30 vågnede han, og kunne ikke falde i søvn igen. Han lå og spekulerede på mange ting, bl.a. arbejde. Når så klokken blev omkring 5.30, en time før han egentlig skulle op, så faldt han endelig i søvn igen.
Desuden havde han bemærket, at han ikke huskede så godt som han plejede at gøre. Selv ting som var meget vigtige, glemte han.
Derhjemme gik det heller ikke så godt. Han gik og skændtes med konen, og var begynde at overveje om han ville skilles. I det hele taget havde han det meget skidt.

Han kom til mig, fordi han havde det så skidt, men ikke vidste hvad han skulle stille op med sig selv.
Han blev ret hurtig klar over, at han var mere stresset, end han selv regnede med. Han have altid været overbevist om, at han ikke kunne få stress, og at det var et spørgsmål om at tage sig sammen. At det kun var svage personer der fik stress…

I løbet af tre sessioner kom han frem til, at han skulle have en snak om hans arbejdssituation med sin leder, Til den snak fik han fralagt tre opgaver som han var ked af, og som egentlig hørte til i et andet regi. Men han fik også et nyt ansvarsområde tilført. Et område han faktisk havde ønske sig længe. Og ikke mindst så fik han en lønforhøjelse på 5000 kr!
Så alt i alt så lettede hele hans situation sig.
Han fik sin selvtillid tilbage, blev gladere, fik overskud igen. Han og konen kunne igen grine sammen som i gamle dage.
Se dette var et rigtig eventyr – og så er det ikke engang løwn… ☺