Skip to main content

| Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du ved det sikkert allerinderst inde.

DU VED DET SIKKERT ALLERINDERST INDE. ... sang Anne Linnet.
Sådan er det også med coaching.
Svarene kommer fra dig selv.
Når du står over for noget i dit liv, som kræver du tage en beslutning, så kender du som regel selv svaret inde i dig selv. Det er ikke sikkert du er opmærksom på, at du allerede kender svaret, men når coachen stiller de rigtige spørgsmål vil det svar, som for dig er det rigtige, som regel dukke op. Det er her vigtigt at pointere, at kun du kender svaret. Det er IKKE coachen der ved hvad der er rigtigt eller forkert. Ligesom det heller ikke er alle spørgsmål, man kan blive coachet på.


Nogen gange har man noget med i sin private rygsæk, som gør at man ikke umiddelbart kan coaches.

Der kan ligge noget fra fortiden og rumstere, som man bør få ryddet op i, og sat ind på de hylder hvor det hører til. 
Her er det muligvis terapi man har brug for. 

Man kan skælne ved at sige, for at få ryddet op i fortiden, skal man i terapi, ved coaching  er det nutiden og fremtiden man arbejder med.
Sammen med coachen ser man på, hvor man står lige nu, og hvor man gerne vil hen. Det kan være et stort spørgsmål, som coachen ikke forventer man bare sådan lige kan svare på. Det er coachens opgave at stille de rette spørgsmål, så man efterhånden selv ved, hvor man gerne vil hen.

Det er vigtigt, at man sætter fokus på målet, når der er noget man gerne vil have/opnå. Forestil dig en jæger der skal nedlægge et dyr. Hvis han skyder med spredehagl, rammer han intet. Man er nødt til at vide hvad man gerne vil ramme, for at opnå det man gerne vil.
Jeg ser det som en af mine fornemmeste opgaver som coach, at hjælpe dig til at finde dit mål.

Tine Bagger.